WelkomBij van der Wekke Diensten
Altijd verbazingwekkend schoon

Welkom bij van der wekke diensten

Van der Wekke Diensten, altijd verbazingwekkend schoon

Welkom bij Van der Wekke Diensten. Al meer dan 35 jaar weten organisaties uit heel het land ons te vinden voor schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, industriële en maatwerk specialistische reiniging. Van kleinbedrijf tot multinational. We zijn trots op wat we al zo lang doen en geloven in de kracht van duurzaam samenwerken en oprecht contact met onze relaties. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze Filosofie

Samen sterk: succes door samenwerking

Succes bereik je door samen te werken, elkaar aan te vullen en elkaar te inspireren. Op deze doelstellingen varen we na meer dan 35 jaar nog steeds blind. Hiermee maken we het verschil in onze branche en leveren we meerwaarde voor onze klanten. Dat zit ‘m in de juiste dingen doen, zoals afspraken nakomen en vooral ook de manier waarop we met elkaar omgaan. Wij zijn dan ook trots op wat we al ruim drie decennia met veel enthousiasme en energie doen. 

Trots betekent voor ons:  
 • Toonaangevend (in dienstverlening en klanttevredenheid)
 • Respectvol (verantwoord ondernemen)
 • Ondernemend (inspelen op ontwikkelingen)
 • Teamgeest (samenwerking en betrokkenheid)
 • Sociaal (omgangsvormen intern en extern) 
We zijn benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.  
 T 076 - 30 300 50

Onze werkwijze

Schoonmaken begint met meedenken

Wij zijn een totaaldienstverlener met ruim 35 jaar ervaring en beheersen alle disciplines in de schoonmaakbranche. En dat is tegenwoordig uniek. Wij werken namelijk altijd met onze eigen vakmensen. Op deze manier waarborgen we onze kwaliteit, houden we de lijnen kort en open en weet iedereen waar hij aan toe is. Het traject wat wij met u bewandelen, begint bij u op de zaak. Een passende offerte maak je niet vanachter een bureau. We willen de organisatie eerst beter leren kennen en kunnen doorvragen tot de kern van de zaak. Want wat heeft u nu echt nodig? Waar loopt u precies tegenaan? Door slim en oprecht met u mee te denken, komen we tot de beste oplossing. Zo werkt Van der Wekke Diensten.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.   
 T 076 - 30 300 50 of via onderstaand contactformulier.

Daarom Van der Wekke Diensten:
 • meer dan 35 jaar ervaring
 • betrokken, opgeleide medewerkers 
 • open communicatie
 • heldere afspraken
 • duurzame relaties
 • altijd een verbazingwekkend schoon resultaat
Naam
Adres
Postcode en plaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag en/of opmerking

Ons team

Samen staan we sterk

Onze platte organisatiestructuur zorgt voor openheid, duidelijkheid en korte, directe lijnen. Wij hebben kwaliteit in de meest breedste zin hoog in het vaandel staan, wat al jarenlang resulteert in langdurige samenwerking met tevreden klanten en met gemotiveerde medewerkers met langdurige dienstverbanden, daar zijn wij trots op! 

Kwaliteit

Onderscheidend vermogen

Onderscheidend vermogen
Onze platte organisatiestructuur zorgt voor openheid, duidelijkheid en korte, directe lijnen. Wij hebben kwaliteit in de meest breedste zin hoog in het vaandel staan, wat al jarenlang resulteert in langdurige samenwerking met tevreden klanten en met gemotiveerde medewerkers met langdurige dienstverbanden, daar zijn wij trots op! Wij leiden onze medewerkers op (Vakgeschoolde opleidingen en BBL-2, BBL-3 en BBL-4 trajecten).Van der Wekke Diensten B.V. is altijd uit op een win-win situatie voor zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Samen staan we sterk!
Bovendien beheerst Van der Wekke Diensten ‘alle takken van sport’, dus niet alleen schoonmaakonderhoud, maar in geheel eigen beheer ook glas- en gevelreiniging, industriële reiniging, specialistische reiniging (ultrasoon, kokendheetwatertechniek, ijsstralen etc. etc.). 

Allrounders
Doordat Van der Wekke Diensten alle te leveren diensten in eigen huis heeft, is er een onschatbare hoeveelheid aan kennis opgebouwd in de loop der jaren. Met deze kennis staan wij onze opdrachtgevers met raad én daad bij. Van huismeester tot receptioniste, de opdrachtgever van nu heeft een hoge verwachting van het schoonmaakbedrijf. Wij zijn communicatief sterk naar de klant, zijn creatief in het bedenken van oplossingen, streven een hoge klanttevredenheid na en wij kijken verder dan alleen onze eigen discipline.
Door onze opleidingstrajecten zijn onze medewerkers méér dan alleen maar schoonmaakmedewerkers.
De schoonmaakbranche professionaliseert zich steeds verder en er is een groeiende behoefte aan medewerkers met kennis en vaardigheden. De medewerkers die BBL opleidingen volgen zijn dan ook vooral medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden en kwaliteit bij onze opdrachtgevers. 

Voor Van der Wekke Diensten B.V. is het verder ontwikkelen van medewerkers essentieel om aan de verwachtingen van opdrachtgevers te kunnen blijven voldoen en wij zijn ervan overtuigd dat deze opleiding de kwaliteit van onze diensten structureel zal verbeteren en komt dit ook de efficiency op de werkvloer ten goede.
Zowel degene die de opleiding volgen, als degene die de begeleiding op zich nemen worden zo gestimuleerd om mee te denken met de organisatie.

NEN-EN-ISO 9001:2008
Alle werkprocessen zijn gecertificeerd volgens de NEN-ISO 9001:2008, dit houdt in dat ons kwaliteitssysteem en de toepassing daarvan volledig voldoet aan de eisen zoals gesteld in de richtlijn.

OSB-KEURMERK - NEN 4400-1
Met de introductie van dit unieke kwaliteitskeurmerk neemt OSB zelf het initiatief om de branche transparanter, duurzamer en aantrekkelijker te maken voor opdrachtgevers, ondernemers en werknemers. De OSB-leden leggen zich daarmee zwaardere normen op en zijn ook bereid daarin op eigen initiatief fors te investeren. Daarbij legt de branche zichzelf ook de verplichting op om dit keurmerk door een externe certificeerder te laten controleren. Met dit baanbrekende initiatief neemt zij een leidende positie in Nederland in.

OSB loopt als branchevereniging duidelijk voorop als het gaat om structureel en duurzaam investeren in de professionalisering van de gehele branche. Mede op initiatief van OSB is al eerder met succes de unieke Code Verantwoordelijk Marktgedrag geïntroduceerd. Dit in het belang van haar opdrachtgevers, werkgevers en de 150.000 schoonmakers en glazenwassers in de grootste parttime sector (80% deeltijd) van ons land .

Het kwaliteitskeurmerk voor de schoonmaakbranche bestaat uit drie onderdelen:
De NEN 4400-1 norm. Deze nationale norm stelt eisen aan in Nederland gevestigde (onder)aannemers van werk over de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van de norm is het beperken van het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties.
De OSB plus eisen. Dit zijn specifieke toetredingseisen en voorwaarden voor het OSB- lidmaatschap. Deze eisen hebben betrekking op communicatie met medewerkers, kwaliteitsborging van de uitvoering van werkzaamheden en voorwaarden die gesteld worden aan het uitbrengen van offertes.
De Code Verantwoordelijk Marktgedrag. De doelstelling van de Code is ondermeer de verbetering van de kwaliteit van de gehele sector, maar ook de verbetering van de arbeidsomstandigheden van het personeel.
Met ingang van 1 januari 2013 moeten alle leden van OSB aan de bovenstaande voorwaarden voldoen. Een onafhankelijke certificeringsinstantie ziet hierop streng toe. Niet voldoen aan deze normen betekent dat bedrijven geen lid meer zijn van de OSB. Gedurende het jaar vinden een groot aantal activiteiten plaats om alle huidige en toekomstige OSB-leden te helpen te voldoen aan dit voor de branche zo belangrijke kwaliteitskeurmerk. .

VGM Beheerssysteemcertificaat VCA*
Van der Wekke DIensten is in het bezit van een VCA* verklaring, dit betekent dat het door ons opgestelde Veiligheids-, Gezondheids en Milieuzorgsysteem is gedocumenteerd en geïmplementeerd overeenkomstig de eisen van de VCA*.

Milieucertificaat
Van der Wekke Diensten is in het bezit van het milieucertificaat 14001. Met behulp van het milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm worden de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en daar waar mogelijk beperkt.

Keurmerk MVO
Deze toetsing is gebaseerd op de verbetering van de balans tussen People Planet en Profit. Door deze toetsing laten wij zien dat wij daadwerkelijk continue bezig zijn met Maatschappelijk verantwoord Ondernemen en dat wij dit door middel van een onafhankelijke toetsing kunnen aantonen.

Van der Wekke is tevens aangesloten bij:
 • OSB, Ondernemersorganisatie Schoonmaak en Bedrijfsdiensten.
 • VSR, Vereniging Schoonmaak Research.
 • SIR, Stichting Industriële Reiniging.
 • AWOG, Alles Weten Over Glazenwassen.
Zij houden ons actueel geïnformeerd over ontwikkelingen op hun vakgebieden, ook waar het gaat om belangrijke sociale en economische zaken.

Code verantwoordelijk Marktgedrag
Van der Wekke Diensten heeft de code verantwoordelijk Marktgedrag  Schoonmaak en Glazenwassersbranche ondertekend.
Door ondertekening van de code onderschrijven  opdrachtgevers werkgevers en werknemers makelaars en adviseurs in de schoonmaak en glazenwassersbranche de visie en uitgangspunten voor verantwoord marktgedrag. Ze leiden tot een duurzame verankering op hoog niveau van professionaliteit kwaliteit en omgangsvormen in de branche. samengevat als: verantwoordelijk Marktgedrag

MVO

MVO volgens van der Wekke Diensten

MVO volgens van der Wekke Diensten
In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen stellen we onszelf de vraag: waarom doen we wat we doen? Het antwoord hierop drijft ons tot op de dag van vandaag. We halen nog steeds energie uit het ontzorgen van onze relaties en de omgang met hen. Graag het beste voor de ander willen doen, betekent automatisch dat we investeren in duurzame relaties en ons werkelijke bedrijfskapitaal: onze medewerkers. Bijvoorbeeld door schoonmaakopleidingen standaard aan te bieden. We trainen onze mensen ook continu op dienstbaarheid naar elkaar en naar onze relaties, zodat ze meer betrokken raken bij het bedrijf en onze opdrachtgevers. Ze delen kennis, motiveren en waarderen elkaar, met als resultaat dat er op een positieve manier wordt gewerkt en gecommuniceerd.  

Ecologische schoonmaakmiddelen
Bij 95% van onze opdrachtgevers maken we gebruik van de verantwoorde totaaloplossingen van Greenspeed. Deze milieuontlastende producten zijn gebaseerd op microvezeltechnologie. Er komen amper schoonmaakmiddelen aan te pas. Voor opdrachten die wel om chemische reiniging vragen, kiezen we voor gerenommeerde leveranciers. Onze leveranciers zijn koplopers als het gaat om zo milieubewust mogelijke schoonmaakoplossingen. Dit alles uiteraard met inachtneming van (internationale) wettelijke voorschriften, waarbij wij de mens en haar leefomgeving respecteren. 
Top