MVOvolgens Van der Wekke Diensten
Graag het beste voor de ander willen doen

MVO

MVO volgens van der Wekke Diensten

MVO volgens van der Wekke Diensten
In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen stellen we onszelf de vraag: waarom doen we wat we doen? Het antwoord hierop drijft ons tot op de dag van vandaag. We halen nog steeds energie uit het ontzorgen van onze relaties en de omgang met hen. Graag het beste voor de ander willen doen, betekent automatisch dat we investeren in duurzame relaties en ons werkelijke bedrijfskapitaal: onze medewerkers. Bijvoorbeeld door schoonmaakopleidingen standaard aan te bieden. We trainen onze mensen ook continu op dienstbaarheid naar elkaar en naar onze relaties, zodat ze meer betrokken raken bij het bedrijf en onze opdrachtgevers. Ze delen kennis, motiveren en waarderen elkaar, met als resultaat dat er op een positieve manier wordt gewerkt en gecommuniceerd.  

Ecologische schoonmaakmiddelen
Bij 95% van onze opdrachtgevers maken we gebruik van de verantwoorde totaaloplossingen van Greenspeed. Deze milieuontlastende producten zijn gebaseerd op microvezeltechnologie. Er komen amper schoonmaakmiddelen aan te pas. Voor opdrachten die wel om chemische reiniging vragen, kiezen we voor gerenommeerde leveranciers. Onze leveranciers zijn koplopers als het gaat om zo milieubewust mogelijke schoonmaakoplossingen. Dit alles uiteraard met inachtneming van (internationale) wettelijke voorschriften, waarbij wij de mens en haar leefomgeving respecteren. 
Onze Filosofie
Samen sterk: succes door samenwerkingSucces bereik je door samen te werken, elkaar aan te vullen en elkaar te inspireren.
Lees meer
Onze werkwijze
Schoonmaken begint met meedenkenHet traject wat wij met u bewandelen, begint bij u op de zaak
Lees meer
Ons team
Samen staan we sterkOnze platte organisatiestructuur zorgt voor openheid, duidelijkheid en korte, directe lijnen
Lees meer
Kwaliteit
Onderscheidend vermogenWij hebben kwaliteit in de meest breedste zin hoog in het vaandel staan
Lees meer
MVO
MVO volgens van der Wekke DienstenMVO volgens Van der Wekke Diensten. Graag het beste voor de ander willen doen, betekent automatisch dat we investeren in duurzame relaties en ons werkelijke bedrijfskapitaal: onze medewerkers.
Lees meer
Top